Autor |
Treść wiadomości |
---|---|
maga4848 |
|
![]() Z nami od: 12.05.2017 Do góry |
Askownik:Czesc, ja chetnie! Tez mam 5-cio, prawie 6-cio latke. Zaklochalysmy sie z corka w kajakach w zeszlym roku, z biwakowaniem pod namiotem w lasach/polach namiotowych. Chcialybysmy powtorzyc 4-5 dni rzeczkami Roztocza. Dogodne dowolny termin miedzy 29/7 a 19/8. Pozdrawiam, Magda maga4848@gmail.com |
Bocik | |
Askownik |
|
![]() Z nami od: 23.04.2017 Do góry |
Cześć Magda, super propozycja. Z córką co prawda na kajakach nie byłam jeszcze; sama natomiast swego czasu przepłynęłam całkiem sporo kilometrów. I z chęcią byśmy z Wami się wybrały... Niestety ten termin nie pasuje mi. Urlop mogę wziąć jedynie w drugiej polowie lipca:( |
jaAsa |
|
![]() Z nami od: 20.05.2017 Do góry |
Cześć! Również jestem mamą 5-latki. Jeszcze dokładnie nie wiem, kiedy będę miała urlop, ale bardzo prawdopodobne, że w ostatni tydzień lipca ![]() ![]() |
Askownik |
|
![]() Z nami od: 23.04.2017 Do góry |
Tak, jesteśmy z Poznania. jaAsa - jesli okazałoby się, ż Twój urlop przypada na drugą połowę lipca i byłabyś zainteresowana naszym towarzystwem to koniecznie daj znać:) Wakacje zbliżają się wielkimi krokami o czym regularni przypomina mi moja córka. Ona oczywiście chciałaby nad morze, ale wszystko jest kwestią dogadania i uzgodnienia. A zatem jeśli i Wy z córeczką wolałybyście odpoczywać w większej grupce to napisz:) Mój adres mailowy: wi.sta@op.pl |
Lucynka |
|
![]() Z nami od: 01.04.2019 Do góry |
Witam wszystkich! Chciałabym podjąć wątek. Jestem mamą bardzo aktywnej i wesołej 15 miesięcznej dziewczynki i chcę wyjechać z nią gdzieś w Polskę, ale w grupie raźniej ![]() Jestem z Warszawy, gdyby ktoś był chętny, proszę pisać na e-mail: annakiljan8@gmail.com |
Itaka |
|
![]() Z nami od: 13.02.2020 Do góry |
Cześć, szukam grupy na wspólne wakacje, samotna mama z 2 dzieci 5 ib7 lat |